دلمه گیاهی

مواد لازم:
بادنجان= 2عدد متوسط
کدو=3 عدد متوسط
پیاز =1 عدد متوسط
برنج آبکش شده=1 لیوان
سبزیجات معطر( تره، کشنیز، ترخون، مرزه، شوید، جعفری)=از هر کدام 100 گرم
فلفل دلمه درشت=3 عدد
گوجه فرنگی درشت=3 عدد
نمک و فلفل= به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذا خوری
طرز تهيه:
تمام سبزیجات را بخوبی می شوییم. سر فلفل دلمه را از حد 1 الی 2 سانتی متری آن بریده، داخل آن را خالی نموده و برای 1 دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. سر گوجه فرنگی را نیز بریده و داخل آن را با یک قاشق طوری خالی می کنیم که قدری از گوشت آن باقی بماند. مواد داخل گوجه را خرد نموده و نگه می داریم.
کدو و بادنجان و پیاز را پوست کنده و به قطعات مربع شکل کوچک تقسیم می کنیم و دا داخل ظرفی ریخته و داخل گوجه فرنگی را هم با این اضافه می کنیم. سبزی ها را نیز ریز خرد نموده و به همراه برنج آبکش شده اضافه نموده و نمک و فلفل می زنیم و از این مواد داخلی فلفل دلمه و گوجه فرنگی های خالی شده ریخته و خوب فشار می دهیم.
در قابلمه مناسبی که گنجایش 3 فلفل و 3 گوجه را داشته باشد ولی مواد آزادی حرکت نداشته باشند 2 لیوان آب و رب گوجه فرنگی را ریخته و دلمه ها را قرار داده و در آن را می بندیم و اجازه می دهیم 2-3 ساعت با شعله ملایم بپزد. اگر مایل باشید می توانید در انتها قدری روغت کنجد نیز اضافه کنید.

وەڵامێک بنووسە

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / گۆڕین )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / گۆڕین )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / گۆڕین )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / گۆڕین )

Connecting to %s

%d هاوشێوەی ئەم بلۆگەرانە: